Disember 02, 2015

Kerana duit

Kerana mulut badan binasa!!!

Motif ko nak kata macam tu kat blog ini...

Macam hampe ler!!!

Tapi ini bukan kerana orang suka bawa mulut, tapi ini kerana duit punya pasal ooo..
Keladi blogger : Kerana duit, www.keladionline.com
Encik keladi cuma untuk berkongsi kisah di pejabat ni, sekarang sudah hujung tahun, selain kat ofis2 sibuk mensensasikan topik BONUS, topik nak buat makan2 akhir tahun agak menjadi pergaduhan.

Hello kengkawan, nak makan pun nak bergaduh kah!!

Ini kisah bukan makan punya pasal tapi... 

Duit punya pasal ko jahh!!

  • Ada ke minta sampai  RM60, gempak sih..gaji aku punya sikit jer
  • Makanan hotel stail ke...jangan harap lah..ko tempah mamak tepi jalan jer
  • Ada acara tukar2 hadiah...lepas tu ko kena add beli hadiah diantara RM15-RM 20, nak beli hadiah apa...aku bagi jelah pasu bunga recycle kt bawah tangga tu.
  • Ramai ke nak join...tu yang memberontak semua orang di ofice.
Ini kisah gua punya situasi di pejabat, gara-gara DUIT PUNYA PASAL.

Tapi,

Sekarang ini duit punya pasal apa-apa pun boleh jadi,

Korang punya situasi duit punya pasal apa pula ya?


Catat Ulasan