April 26, 2016

Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah

Hai pembaca blog ku, kalo lama gua melupakan blog ini terasa rindu pulak, kirannya rindu serindu-rindunya..wahhh bikin gempak kot, padahal memang sengaja je ko meninggalkan blog ini...harus caras mencaras..blog ni saja je buatkan aku membelai jiwa ini yang selalu kesunyian, jadi tak tau nak buat apa aku berblog lah yer..

Okey...untuk entri kali ini sengaja je aku nak memberi inspirasi kepada orang-orang bujang seperti aku ni, aku memang minat terhadap benda-benda yang kreatif ni..kiranya aku memang pantang jumpa, bila search kat google tu aku akan capai benda-benda yang dianggap ada kelainan, so, harus aku terkam gambar-gambar yang menarik dibawah ni.

Hello....ko mencuri gambar ni dimana??

Korang yang pernah terlihat gambar ni dimana-mana tu, jangan marah ya...aku memang ambik daripada internet, tapi cuma aku nak korang sama-sama menilai, hasil kreativiti si pemikir dekorasi ni, kiranya ruang yang sempit menjadi satu nilai yang cukup hebat dari segi gaya dan persembahan yang bakal memukau mata siapa yang memasuki ruang tersebut.

alamak!! aku melalut uolsss, sorry-sorry sayangku I love You...okey tak payah ler, nak bernyayi bagai, dan tak payah aku nak membuang masa, jadi senang cerita memang memberi inspirasi kepada ku, untuk aku lebih kreatif dalam mencipta sesuatu yang unik untuk ruang bilik ku nanti.

Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah
Inspirasi untuk si bujang 1

Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah
Inspirasi untuk si bujang 2

Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah
Inspirasi untuk si bujang 3


Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah
Inspirasi untuk si bujang 4


Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah
Inspirasi untuk si bujang 5


Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah
Inspirasi untuk si bujang 6



Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah
Inspirasi untuk si bujang 7

Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah
Inspirasi untuk si bujang 8

Inspirasi untuk si Bujang yang mencari idea untuk Deko Rumah
Inspirasi untuk si bujang 9



Catat Ulasan