Mei 06, 2016

Pejabat Facebook di Malaysia, ada berani nak apply!!!

Wahhh....korang yang gen Y tu, kiranya hari-hari duk berkepit siang malam, pagi ke petang, duk asik facebook je, tak rasa teruja ke yang mat salleh daripada team facebook tu, telah buka pejabatnya di Malaysia.

Pejabat Facebook sudah ada di Malaysia uollsss..

Jangan pulak nanti korang-korang yang kaki-kaki FB ni duk serbu ke pejabat tu, gara-gara nak tanya....Errk...

Hello encik kenapa FB saya di Banned eakkk??

Hello encik FB saya ni tak boleh nak add friend ler....

dan macam-macam soalan nanti korang duk tanya, hihihi..itu gurauan je..tentu tak kot, Gen-Y ni dah nampak cerdik sikit kan, kalo nak tanya pun tentu pasal bisnes...kan..kan..kan..

Macam aku pun, masih tak mahir lagi bab FB ad tu, sungguhpun sudah ramai yang telah mahir dan dapat pulangan yang diidamkan dengan menggunakan FB ad tu.

Okey, aku tak nak cerita lebih-lebih pasal FB ad ni, nanti jika ramai sudah tahu teknik nyer...confirm rugi lah pulak nak buat duit nanti....hahahahah.

Korang, kalo aku baca kat laman Cari.com tu pasal FB bukak pejabat baru tu memang awesome kot...

teringin lak aku nak apply job kat situ....kiranya jadi tukang cuci pun jadi ler..kan..kan..kan..confirm boleh main FB 24 jam...kalo superior tanya.nanti...Ko ni asik main FB je....?....jawapan yang popular nanti...habis tu dah kerja kat Facebook......


Dari sudut aku pulak...aku tak kisah pun si Dan Neary, Naib Presiden facebook Asia Pasifik tu buat pengumuman tentang pembukaan ofis tu..cuma yang aku nak teruja adalah tentang rekaan dan suasana ofis tu...tengok picture-picture yang kat google tu memang kreatif, tapi kan best kalo aku dapat pergi ke ofis tu...huhuhu nampak suasananya sangat-sangat unik uollsss.

So....korang yang berani nak apply kerja kat situ...goood luck yer...



Pejabat Facebook di Malaysia, ada berani nak apply!!!
Facebook Malaysia

Pejabat Facebook di Malaysia, ada berani nak apply!!!
Facebook Malaysia


Pejabat Facebook di Malaysia, ada berani nak apply!!!
Facebook Malaysia


Pejabat Facebook di Malaysia, ada berani nak apply!!!
Facebook Malaysia

Pejabat Facebook di Malaysia, ada berani nak apply!!!
Facebook Malaysia
Pejabat Facebook di Malaysia, ada berani nak apply!!!
Facebook Malaysia 


Catat Ulasan