April 29, 2016

Kehebatan rekaan unik cologne central mosque

Hai korang, bagaimana keadaan kesihatan korang, baik ke?, harapnya korang sentiasa sihat, dan kalo sakit tu pandai-pandai lah cari penawarnya ya.

Okey, pagi-pagi aku terbebel pulak, maaf ya, untuk entri kali ini aku nak letak gambar-gambar unik masjid. Bukan semua masjid tau, aku tertarik dengan masjid yang kat Jerman, nama masjid tu Cologne Central Mosque, kalo sebut laju-laju nak terbelit kot lidah.

Yeszz, memang unik uolss, kiranya aku ni memang pantang tengok-tengok benda yang unik kat google images tu.

Memang aku sapu habis lah, kiranya tengok berulang-ulang kali tau, dan korang jangan nak marah tau, sebab yang dah tengok picture yang akan aku letak kat entri ini, nanti takut pulak korang memaki kat aku, dan menyumpah-yumpah, asik-asik nak kopi je orang punya hasil...

kalo nak pergi ke masjid tu memang tak done ler, bajet tak ada uolssss.

Kehebatan rekaan unik cologne central mosque
cologne central mosque

Kehebatan rekaan unik cologne central mosque
cologne central mosque

Kehebatan rekaan unik cologne central mosque
cologne central mosque

Kehebatan rekaan unik cologne central mosque
cologne central mosque

Kehebatan rekaan unik cologne central mosque
cologne central mosque


Kehebatan rekaan unik cologne central mosque
cologne central mosque




Kehebatan rekaan unik cologne central mosque
cologne central mosque


Kehebatan rekaan unik cologne central mosque
cologne central mosque


Kehebatan rekaan unik cologne central mosque
cologne central mosque




                    468 x 60
Catat Ulasan